03 Οκτωβρίου 2018

Μεταβατικές Διατάξεις Νέου Προγράμματος Σπουδών

Ύστερα από σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας της Σχολής, ανακοινώθηκαν όλες οι μεταβατικές ρυθμίσεις και διατάξεις που συνοδεύουν τη μετάβαση στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών η οποία ξεκίνησε πέρυσι:


Στην ανακοίνωση επεξηγείται συνοπτικά για ποιους φοιτητές θα ισχύσει και φέτος το παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών, ενώ επισυνάπτεται και ο πλήρης χάρτης των μεταβατικών ρυθμίσεων με αναλυτική επεξήγηση για κάθε μάθημα ένα προς ένα.


Στην ανακοίνωση σημειώνεται επιπλέον ότι προσεχώς στην ιστοσελίδα της Σχολής θα αναρτηθεί σχετικό forum όπου κάθε φοιτητής θα μπορεί να ενημερώνεται για οτιδήποτε αφορά το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών και την υλοποίησή του.

Από τη πλευρά μας ως ΠΑΣΠ Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε απερίσπαστοι τις προσπάθειές μας ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις στην υλοποίηση του Νέου Προγράμματος Σπουδών. Δεσμευόμαστε να φτάσουμε ως το τέλος έναν αγώνα που παρόλα τα εμπόδια που προσπάθησαν να βάλουν κάποιοι, καρποφόρησε και αφήνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ένα σύγχρονο Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο και άνοιξε τον δρόμο για την ισοτίμηση του πτυχίου μας με Master.

Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά, για το Πανεπιστήμιο και τη Σχολή που μας αξίζει!!!

ΠΑΣΠ Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ
1η Δύναμη